به وب سایت ویزاوی ارئه کننده خدمات مهاجرت خوش آمدید

تماس در ایران

 989903700493+ 989903700496+

تماس در صربستان

Image result for whatsapp icon png381604891982+

تماس در مجارستان

Image result for whatsapp icon png(آقای یزدانی) : 36706101982+

آیا بدون مدرک پیش دانشگاهی می توان در آزمون های پزشکی دانشگاه های صربستان شرکت کرد؟

خیر ، 12 سال تحصیل از ابتدایی تا پایان دوره دبیرستان از الزامات ورود به دانشگاه های صربستان است بنابراین داوطلبی که با نداشتن مدرک پیش دانشگاهی تنها 11 سال تحصیل داشته نمی تواند در دانشگاه های صربستان ادامه تحصیل دهد

آیا با مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی که به صورت گواهی موقت صادر می گردد امکان ثبت نام وجود دارد؟

بله به شرطی که در هنگام ترجمه از تاریخ صدور آنها بیش از شش ماه نگذشته باشد

آیا با ترجمه انگلیسی مدارک می توان در آزمون های ورودی دانشگاه های صربستان شرکت کرد؟

خیر مدارک حتما می بایست به زبان صربی ترجمه گردد بنابراین اگر مدارک قبلا به انگلیسی ترجمه شده لاجرم باید دوباره از انگلیسی به صربی برگردانده شود تا مورد پذیرش وزارت آموزش دولت صربستان قرار گیرد.

کدام یک از رشته های پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی در دانشگاه های صربستان به زبان انگلیسی ارایه می شود؟

در دانشگاه بلگراد رشته های پزشکی و داروسازی و در دانشگاه نووی ساد هر سه رشته پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی ارایه می شود

آیا گذراندن کالج در صربستان برای شرکت در آزمون های گروه پزشکی ضروری است؟

خیر تنها تسلط به زبان انگلیسی و آشنایی با دروس زیست شناسی ، شیمی برای رشته های پزشکی و دندانپزشکی و شیمی و ریاضیات برای رشته داروسازی کافی است

آیا داشتن گواهینامه معتبر زبان انگلیسی نظیر آیلتس و تافل و... ضروری است و اگر پاسخ مثبت است حداقل نمره چقدر است؟

خیر ضرورتی ندارد بنابراین حداقل نمره هم مفهمومی ندارد ولیکن اگر گواهینامه معتبر مبنی بر تسلط به زبان انگلیسی ندارید می بایست پس از قبولی در آزمون ورودی دانگاه، در یکی از چند موسسه ای که دانشگاه معرفی می نماید نسبت به دریافت گواهی تسلط به زبان انگلیسی اقدام نمایید، اخذ این گواهینامه به معنی شرکت در کلاس و… نیست بلکه صرفا مصاحبه ای با شما انجام خواهد شد و در صورت موفقیت در مصاحبه گواهینامه مربوطه صادر می گردد

چه مدارکی برای ثبت نام در آزمون ورودی لازم است؟

دیپلم یا گواهی موقت آن، پیش دانشگاهی یا گواهی موقت آن، ریز نمرات دیپلم، ریز نمرات پیش دانشگاهی و شناسنامه که همگی می بایست به زبان صربی ترجمه گردد

پس از قبولی در آزمون ورودی چه مدارکی مورد نیاز است تا سفارت صربستان نسبت به صدور ویزا اقدام نماید؟

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا عبارتند از: یک قطعه عکس، تکمیل فرم ویزا (اپلیکیشن فرم) ،بیمه درمانی،رزرو بلیت رفت و برگشت سه ماهه،نامه پذیرش دانشگاه، پاسپورت معتبر و دارای حداقل شش ماه اعتبار، نامه تمکن مالی که می بایست به زبان انگلیسی و از بانک ایرانی تهیه گردد (میزان موجودی حساب در بانک می بایست حداقل معادل 4500 یورو باشد)